Projecten

NY dakterras Amsterdam

Vorige

New Yorks dakterras - Amsterdam

Dakterras aangelegd in ‘New York’ stijl in IJburg Amsterdam met mooie strakke zwarte natuursteen tegels met bijpassende LED tuinverlichting. De ligstoelen en jacuzzi maken de ‘New York’ stijl compleet.


Achtertuin Beverwijk

Vorige

Eigentijdse achtertuin - Beverwijk

Deze tuin hebben we circa 20 jaar geleden aangelegd met ronde vormen, maar is met kleine aanpassingen in de borders en paden veranderd in een modernere tuin met strakkere vormen, met gebruikmaking van de bestaande materialen.


Voortuin Beverwijk

Vorige

Gezellige voortuin - Beverwijk

Van grasveld naar een gezellige, landelijke voortuin met mooie gebakken klinkers in combinatie met Schellevis betontegels en beplanting in verhoogde stenen bakken als groene afscheiding naar het trottoir. 


Mediterraanse achtertuin Heemskerk

Vorige

Mediterraanse achtertuin - Heemskerk

Bij een nieuwbouw huis aan het water hebben we een complete tuin aangelegd met 3 verschillende niveaus waardoor het zicht op het water optimaal is. De veranda is op maat gemaakt van Douglas / Lariks hout en in de tuin zijn trappen van Schellevis beton aangelegd. Onze klant wilde graag een mediterraanse uitstraling geven aan de tuin en dit hebben wij bereikt door het gebruik van gravier d’or split en bijpassende beplanting.


Terras Blond Heemskerk

Vorige

Modern terras - Restaurant Blond, Heemskerk

Voor Restaurant Blond in Heemskerk mochten wij het complete terras aanleggen. De volgroeide Japanse tuin heeft plaats gemaakt voor een groot terras met antraciete betontegels en verhoogde borders in bijpassend materiaal, waardoor het onderhoudsvriendelijk is geworden.


Tuin oprit Heemskerk

Vorige

Ruimtelijke en kindvriendelijke tuin - Heemskerk

Het oude gele Zweedse landhuis heeft plaatsgemaakt voor een prachtige nieuwe villa, waardoor ook de volledige tuin moest worden aangepast. Er is circa 1500 m2 gras aangelegd met een flinke oprit en meerdere terrassen.


Tuin vakantiehuis Italië

Vorige

Italiaanse tuin 'Carpe diem' - Vakantiehuis, Porlezza (Italië)

Bij een prachtige Italiaanse villa in het plaatsje Porlezza Italië mochten we de tuin aanpassen van een kaal oppervlak naar een heerlijke ruime buitenplaats met meerdere terrassen waar het vakantiegevoel direct aanwezig is.


Vlonder Purmerend

Vorige

Onderhoudsvrije vlonder en beschoeiing - Purmerend 

In Purmerend hebben wij een hardhouten vlonder aan het water aangelegd met trap naar het bestaande terras. Doordat de tuin niet bereikbaar was via de achtertuin, moest de aan- en afvoer van de materialen door middel van een telekraan in en uit de achtertuin worden gehesen.


Veranda Uitgeest

Vorige

Kleine binnentuin - Uitgeest 

Door de zeer kleine achtertuin op het noorden werd de tuin bijna niet gebruikt. Wij adviseerden om een veranda te plaatsen met houtkachel en aangrenzende berging. In combinatie met mooie oude klinkers kreeg de tuin een landelijk tintje. Hierdoor is deze achtertuin veranderd in een heerlijke buitenplaats waar je tot in de avonduren kunt genieten van deze kleine ‘binnentuin’.