Tuintips

Al gedacht aan een goede ondergrond?

Laat je goed adviseren voor bijvoorbeeld een ondergrond voor een terras, oprit of gazon. Een goede onderlaag breng je maar 1 keer aan en dat komt zeker ten goede aan al het mooie (tegels, klinkers, graszoden of beplanting) wat je hierop aan wilt brengen.


Budgettip

Wanneer je een goed, mooi en passend tuinontwerp hebt, wil je dit natuurlijk meteen laten realiseren. Dit wordt veel gedaan, maar mocht je budget het niet toelaten, zou je ervoor kunnen kiezen het aanleggen of renoveren van de tuin in fasen te laten plaatsvinden. Hiervoor kunnen wij een stappenplan opstellen zodat je niet alle kosten in 1 keer hebt, maar deze verdeelt over meerdere termijnen waardoor je uiteindelijk dus toch je droomtuin werkelijkheid ziet worden.


Bang om te snoeien?

Veel mensen zijn bang om te snoeien, waardoor de beplanting na verloop van tijd niet meer aan de wensen voldoet. Bij een goede snoeibeurt voor vrijwel alle beplanting optimaliseer je de groei en bloei, maar ook de levensduur van de planten. Het is dus heel belangrijk dat dit op de juiste wijze en binnen het snoeiseizoen gebeurt, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je aankoop. Wij nemen dit graag voor u uit handen.


U eet toch ook?

Net als u heeft uw beplanting ook regelmatig voeding nodig. Naast snoeien is de juiste bemesting van groot belang voor groei en kleur van de beplanting. Elke soort beplanting heeft een speciale verzorging nodig. Wij kunnen u hierover goed adviseren of dit meteen opnemen in het onderhoudscontract.